ANITA ACTIVE SPORTBEHA'S Waarom een sportbeha? Hardlopen met een gewone beha kan bijzonder pijnlijk zijn en het borstweefsel beschadigen. Voor sommige vrouwen reden om te stoppen. Jammer, want een sportbeha ondersteunt de borst perfect, ook bij een grote maat. Recreatief of heel intensief hardlopen? Kleine of grote cup? Een sportbeha is een must!

Sportbh anita

Ademende materialen Het door Anita ontwikkelde Sweat Management System biedt door het samenspel van ademende Hightech stoffen een uitstekend vochtigheidsregulering en houdt de huid ook bij sporten met een bijzonder hoge intensiteit aangenaam droog. De materialen zorgen voor een gebalanceerd huidklimaat en bevorderen jouw sportieve prestaties! Ademende inzetten van net-stof in het rugpand zorgen voor optimaal vochtigheidstransport, zijn elastisch en passen zich moeiteloos aan het lichaam aan. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals een speciale zachte badstof aan de binnenkant van de cup die transpiratievocht bijzonder goed van de huid wegneemt. Daarnaast zijn al onze Anita active artikelen gecertificeerd volgens Öko-Tex Standaard 100. Met dit kwaliteitslabel "Textiles Vertrauen- Schadstoffprüfung nach Öko-Tex-Standard 100" worden producten aangeduid die bijzonder huidvriendelijk zijn.

SportbhDe Ultra Light onder de sportbeha´s. Als een tweede huid, nauwelijks voelbaar en toch excellente ondersteuning: luchtdoorlatend, ademend materiaal maken het dragen van de "air control" sportbeha tot een luchtige en lichte belevenis. De dubbellaags en naadloos gevormde cups reduceren de beweging van de borst tot een minimum. Een krachtig staaltje van niets - een must voor iedere sportieve vrouw!SportbhEen echte wereldprimeur en direct onderscheiden met de "Red Dot Award". Het door Anita ontwikkelde schouderbandsysteem maakt het aan- en uittrekken heel gemakkelijk, "Easy On & Off", door het wijd te openen rugpand en de van voren verstelbare schouderbanden. Hoogste draagcomfort bieden de midden op de schouder liggende schouderbanden. De cups zijn naadloos gevormd en de ademende X-Back zorgt voor voldoende steun. Een dynamisch Powerpakket!SportbhOnze bestseller onder de extreem belastbare sportbeha´s. Unieke functies gekoppeld aan het esthetisch design én uitgerust met de "Red Dot Award". Naadloos voorgevormde cups geven perfecte ondersteuning tot in grote cups. De metaalglans van het hoogfunctionele High-Tech materiaal straalt energie uit en vergroot jouw motivatie. De inspirerende sportbeha in perfectie, die tot grote prestaties aanspoort.Sportbh anitaSportbh anita

Puma ondergoed zowel voor dames als voor heren

Sportbh Puma
Sportbh Puma
Sportbh Puma
puma ondergoed
puma ondergoed
puma ondergoed